کدام کشور بیشترین شمار مبتلای آبله میمون را دارد؟
روزنو :مقامات بهداشتی بریتانیا ۷۳ مورد دیگر آبله میمون را علاوه بر ۳۰۲ موردِ قبلی، در بحبوحه شیوع ویروس شناسایی کردند.
، آژانس امنیت بهداشتی بریتانیا در بیانیهای اعلام کرد که هرکسی ممکن است به آبله میمون مبتلا شود، به خصوص در تماس با افراد آلوده نیز این احتمال افزایش مییابد. مقامات بهداشت لندن نیز گفتند شواهد حاکی از آن است که احتمال شیوع ویروس در جامعه وجود دارد. بریتانیا اولین مورد آبله میمون خود را در اوایل ماه مه در میان مسافران پرواز، با سابقه سفر از نیجریه، تأیید کرد.
اواخر هفته گذشته، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد که ۲۷ کشور نزدیک به ۸۰۰ مورد ابتلا به این ویروس را شناسایی کردهاند که بریتانیا بیشترین مبتلا را در بین کشورها دارد. طبق گفتهی سازمان بهداشت از ۲۹ می، تعداد موارد تأییدشده آزمایشگاهی ۲۰۳ درصد افزایش یافته است. در این گزارش آمده است: «هیچ مورد مرگ و میر مرتبط با شیوع فعلی آبله میمون در کشورهای غیر بومی وجود نداشته است».
روز یکشنبه، واشنگتن دیسی نیز اولین عفونت آبله میمون خود را با مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های ایالات متحده در میان گذاشت و تأیید کرد. سپس روز دوشنبه اعلام شد که ۳۱ مورد ابتلا در سراسر کشور وجود دارد.
آبله میمون یک بیماری نادر است که از طریق مایعات بدن و زخمها و جراحات پوستی قابل انتقال است.
تب، سردرد، دردهای عضلانی و خستگی از جمله علائم ناشی از آبله میمون است. بین یک تا سه روز پس از اینکه بیمار به تب دچار شد، بثورات روی صورت ایجاد شده و سپس در بدن پخش میشوند. این بیماری معمولاً بین دو تا چهار هفته طول میکشد.