به روز شده در: ۲۰ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۰
کد خبر: ۵۳۰۶۹۹
تاریخ انتشار: ۱۲:۵۵ - ۱۳ تير ۱۴۰۱

سازمان بهداشت جهانی: ابتلا به کرونا در حال افزایش است

رئیس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: موارد ابتلا به کووید که توسط ساب واریانت‌های BA,۴ و BA.۵ سویه اومیکرون در بسیاری از نقاط ایجاد شده در ۱۱۰ کشور جهان افزایش داشته که موجب افزایش ۲۰ درصدی کل موارد ابتلا شده است.
روزنو :

سازمان بهداشت جهانی: ابتلا به کرونا در حال افزایش است

روزنو :رئیس سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: کرونا تمام نشده و همچنان موارد ابتلا به کووید ۱۹ در جهان رو به افزایش است.

تدروس آدهانوم، رئیس سازمان بهداشت جهانی هشدار داد: کرونا تمام نشده، ما پیشرفت کرده ایم، اما مناسب نیست و توانایی برای ردیابی کووید در معرض تهدید و همچنان موارد ابتلا به کووید ۱۹ در جهان رو به افزایش است.

رئیس سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد: موارد ابتلا به کووید که توسط ساب واریانت‌های BA,۴ و BA.۵ سویه اومیکرون در بسیاری از نقاط ایجاد شده در ۱۱۰ کشور جهان افزایش داشته که موجب افزایش ۲۰ درصدی کل موارد ابتلا شده است.

وی افزود: حتی با این وجود این که شمار مرگ و میر نسبتا پایدار شده، ولی افزایش موارد در سه حوزه از شش حوزه سازمان بهداشت کاملا محسوس است، این موضوع نشان می‌دهد همه گیری در حال تغییر است.

آدهانوم با بیان این که گزارش دهی توالی یابی ژن ویروس رو به کاهش است توضیح داد: به این معنی که ردیابی واریانت اومیکرون و تجزیه و تحلیل واریانت‌هایی که در آینده پدید می‌آیند، سخت‌تر می‌شود. ما به اواسط امسال نزدیک شده ایم که سازمان بهداشت جهانی در آن از همه کشور‌ها خواسته بود که حداقل ۷۰ درصد جمعیت خود را در برابر کووید واکسینه کنند.

رئیس سازمان بهداشت جهانی در این گزارش ادامه داد: طی ۱۸ ماه گذشته، بیش از ۱۲ میلیارد دوز واکسن در سرتاسر جهان توزیع شده است که ۷۵ درصد از کارکنان بخش بهداشت و درمان در جهان و افراد بالای ۶۰ سال واکسینه شده اند، نشریه لنست تخمین می‌زند که جان ۲۰ میلیون نفر در جهان به دلیل واکسیناسیون در برابر کرونا حفظ شده است.

وی ادامه داد: از طرفی صد‌ها میلیون نفر از جمله ده‌ها میلیون نفر از کارکنان بخش مراقبت‌های بهداشتی و درمانی و افراد مسن، در کشور‌های کم درآمد واکسینه نشده باقی مانده اند که به این معناست که آن‌ها در برابر امواج آتی ویروس کرونا آسیب پذیرترند.

آدهانوم گفت: درحالی که واکسن توسط ثروتمندان و تولید کنندگان احتکار می‌شود، تعهدسیاسی فزاینده برای ارسال واکسن به مردم و چالش اطلاعات نادرست از اصلی‌ترین موانع دسترسی همگانی در سال ۲۰۲۰ بوده است.

وی ادامه داد: تنها ۵۸کشور به هدف واکسیناسیون ۷۰ درصدی از جمعیتشان دست پیدا کرده اند، برخی گفته اند که رسیدن به این هدف برای کشور‌های کم درآمد ممکن نیست! در کشور رواندا جایی که میزان واکسیناسیون دوز دوم اکنون بالای ۶۵ درصد و همچنان در حال افزایش است و یا موارد دیگر نپال و کامبوج نشان می‌دهد که این هدف امکان پذیر است.

آدهانوم تاکید کرد: نرخ واکسیناسیون در کشور‌های کم درآمد برابر با ۱۳ درصد است، اما اگر اراده سیاسی کافی وجود داشته باشد، حمایت برای اطمینان حاصل کردن از عرضه واکسن انجام شود و جوامع با با گسترش اطلاعات نادرست مقابله کنند، افزایش نرخ واکسیناسیون کاملا قابل دستیابی است./

منبع: فارس
ویژه روز
عکس روز
خبر های روز