چرا تخریب رئیسجمهور؟
سهیل ثابت: اتفاقات و تحولات اخیر منطقه خاورمیانه بهویژه حملات رژیم صهیونیستی به غزه و اخیرا لبنان نه تنها کشورهای منطقه بلکه جهانیان را متاسف و آزرده خاطر از این همه بیرحمی و وحشیگری صهیونیستها کرده است و بسیاری از کشورها نیز خواستار توقف کشتار ماشین جنگی رژیم صهیونیستی و برخورد با این رژیم شدهاند.
چرا تخریب رئیسجمهور؟
از اتفاق صهیونیستها که از زمان ماجرای 7 اکتبر و طوفانالاقصی که حدودا یکسال هم از آن میگذرد دستاوردی جز کشتار و ویرانی نداشتهاند جدای از حملات ویرانهکننده به حملات هدفمند و مشخص روی آوردهاند تا از طرفی با شناسایی سران و فرماندهان جبهه مقاومت در منطقه به ترور و شهید کردن آنها بپردازند و از طرف دیگر بهزعم خود ضعف خود را با اینگونه کارها پوشش دهند. اما پرواضح است که خود صهیونیستها نیز میدانند که در جبهه رو در رو جنگ زمینی حریف حزبا... لبنان نیستند؛ همانگونه که در نبرد زمینی نتوانستند در مقابل حماس نیز فتح و ظفری بیابند. لذا صرفا بر پایه حملات هوایی جنگ را پیش میبرند. در چنین شرایطی ترور رهبران مقاومت و جنگ مستقیم با حزبا... نشان میدهد که اسرائیل بهدنبال ایجاد تنش بیشتر در منطقه است و اگر نتوانسته در غزه و در مقابل حماس دستاوردی خلق کند برای بقای خود باید جنگ را به ایعاد گستردهتری از منطقه بکشاند. از اینرو است که از غزه خارج و جنگ را داخل لبنان و بیروت میکشاند تا آنها را نیز درگیر کند. از طرفی هر ناظر آگاهی که مسائل منطقه و تحولات را دنبال کند بهراحتی میفهمد که صهیونیستها با این اقدامات خود بهدنبال تحریک ایران برای ورود به جنگ هستند. به اذعان بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان نیز تمامی تحرکات و اقدامات صهیونیستها برای کشاندن جنگ به ابعاد منطقهای از آن جهت است که به هر نحو ممکن ایران را به جنگ منطقهای بکشانند تا به نوعی با امتداد جنگ به بقای خود کمک کنند. نتانیاهو میداند که هر اندازه جنگ را طولانیتر کند بیشتر میتواند بر اریکه قدرت تکیه بزند و اهداف خود را پیش ببرد، اما هر زمان که صلح، ثبات و آتشبسی در منطقه شکل بگیرد آن زمان وقت سقوط او خواهد بود و ضمن اینکه از قدرت کنار میرود بابت اقداماتش به دادگاه فراخوانده شده و به زندان نیز خواهد رفت. از این رو است که او با هیچگونه آتشبسی موافقت نمیکند و برنامه دارد تا جنگ را تا انتخابات آمریکا ادامه دهد تا در صورت پیروزی احتمالی ترامپ بتواند امتیازهای خاص خود را از او و آمریکا بگیرد. در چنین شرایطی ایران با درایت، هوشمندی و عقلانیت نه تنها در زمین دشمن بازی نمیکند بلکه فعالانه با صبر استراتژیک به دنبال زمان مناسب برای پاسخ قاطع و کوبنده خود است. چه اینکه مقاومت منطقهای هم در چارچوب راهبردهای خود پاسیخ جنایات صهیونیستها را میدهند.
* تخریب رئیسجمهور یا قبول نداشتن سیاست نظام
زمانیکه اسماعیل هنیه در تهران ترور شد بسیاری مطرح کردند که همین امروز باید پاسخ صهیونیستها را با اقدام قاطع نظامی بدهیم و حملات موشکی و پهپادی به سوی سرزمینهای اشغالی از جمله حیفا و تلآویو داشته باشیم. اما سیاست نظام صبر استراتژیک و پاسخ در زمان مناسب بود. رویکردی که مورد موافقت قاطبه جامعه نیز قرار گرفت. این در حالی است که همان زمان عدهای مسعود پزشکیان که هنوز دولت را تشکیل نداده بود را متهم به بیعملی در این موضوع کردند. زمان گذشت تا اینکه صهیونیستها در اقدام اخیرشان با بمبهای سنگرشکن ضاحیه جنوبی بیروت را بمباران کردند که در این حمله هدفمند سیدحسن نصرا... دبیرکل حزبا... لبنان به شهادت رسید. در چنین شرایطی که هنوز 2 روز از شهادت سید مقاومت نمیگذرد بسیاری باز هم به جای تدبیر و عقلانیت احساسی و هیجانی خواستار حمله مستقیم به اسرائیل و پاسخ نظامی شدهاند. جالب اینکه برخی چهرهها به همین هم کفایت نکردهاند و دولت را نیز به جهت عدم اتخاذ موضع در خصوص حمله متهم و تخطئه کردهاند. چنانکه ابوالفضل ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در اظهارات تعجبآمیز گفت: «اگر جلیلی رئیسجمهور بود، اسرائیل جرأت این اقدامات را نداشت.» تحلیلی به غایت سطحی که از یک نماینده مجلس که سابقه دیپلماتیک و سفارت هم دارد و خود را تحلیلگر میداند بعید است. چرا که صهیونیستها برنامههای خود را دارند و نگاهی به رئیسجمهور مستقر در ایران ندارند که پزشکیان باشد یا جلیلی. از اتفاق آنها روی کارآمدن جلیلی را بیشتر خوش داشتند. با این حال چرا که این نکته را همه میدانند که سیاستهای کلی و دستور به جنگ و صلح از اختیارات مقام معظم رهبری است و رئیسجمهور و سایر مقامات اصلا اختیاری در این حوزه ندارند. لذا نه پزشکیان یا جلیلی بلکه هر کس دیگری هم رئیسجمهور بود همین سیاست و رویه در پیش گرفته میشد. به نظر میرسد با وجود اینکه پزشکیان همواره بر وحدت و اتحاد تاکید دارد اما عدهای همچنان پیام وفاق ملی رئیسجمهور را نگرفتهاند و قربه الیا... به تخریب رئیسجمهور و دولت میپردازند. مساله این است که سیاست ایران در پاسخ را باید از مساله دولت جدا کرد و دولت را مقصر جلوه نداد چون در این مساله صرفا باید منتظر سیاست و تصمیم نظام بود. جالب اینکه علی مطهری، نماینده ادوار مجلس در اظهارنظری عجیب در شبکه ایکس نوشته است: «تعلل ایران در پاسخ به ترور شهید اسماعیل هنیه در تهران در حالیکه دنیا منتظر پاسخ ایران بود، باعث شد رژیم صهیونیستی جرأت پیدا کند که سیدحسن نصرا... را هم ترور کند. ما فریب آمریکا را خوردیم که پی در پی پیام فرستاد که نزنید هفته دیگر آتشبس را برقرار میکنیم.» جالب اینکه این توئیت با واکنش امیرحسین ثابتی، نماینده تهران در مجلس، روبهرو شد که در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «ضمن تشکر از موضع خوب آقای مطهری، از ایشان میخواهم تا دقیقا اعلام کنند چه کسی فریب آمریکا را خورد و با سرپیچی از دستور رهبر معظم انقلاب و متوقف کردن عملیات انتقام شهید هنیه، باعث ترور سیدحسن نصرا... شد؟ چرا تاوان سادهلوحی عدهای خاص را باید ۸۰ میلیون ایرانی و جبهه مقاومت بدهد؟» اینکه عدهای به هر دلیلی میخواهند رئیسجمهور را تخریب کنند اساسا نه اخلاقی است و نه انسانی چرا که موضع نظام کاملا مشخص است و اگر آنها دلشان مواجهه دیگری با این مساله را میخواهد نباید دولت را تخریب کنند که جرا بر مبنای خواسته آنها موضعگیری نمیکند.
*پاسخ فرزند پزشکیان به ثابتی
البته اظهارنظر ثابتی بیپاسخ نماند و یوسف پزشکیان، فرزند رئیسجمهور در پاسخ به آنها در واکنش به توییت امیرحسین ثابتی نماینده تهران در مجلس که با طرح ادعای «سرپیچی» از دستور رهبری انقلاب برای «توقف عملیات انتقام شهید هنیه»، مدعی است این امر «باعث ترور سیدحسن نصرا...» شده، نوشت: «سیاستهای کلی نظام و امور جنگ و صلح با ولی فقیه است و پزشکیان دلبسته رهبری است و هرگز از دستورات فرمانده کل قوا سرپیچی نمیکند.» وی همچنین با تاکید بر اینکه «القای سرپیچی رئیسجمهور ادامه علمیات اسرائیلیهاست»، تصریح کرد: «بهعنوان یک شهروند از دستگاههای نظارتی انتظار دارم ریشه اظهارات وفاقستیز را جستوجو کنند.»
منبع : آرمان ملی