سایت روزنو | روزنو | Roozno

به روز شده در: ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - ۰۰:۳۰
کد خبر: ۶۵۶۴۹۰
تاریخ انتشار: ۰۹:۳۷ - ۱۴ آبان ۱۴۰۳
خصومت رسانه و آکادمی با ترامپ و روی خوش کسب و کارها به رئیس جمهور سابق آمریکا

آمریکای ترامپ چگونه خواهد بود؟

دونالد ترامپ در میان رهبران فناوری حامیان جدیدی پیدا کرده است که سرآمد آن‌ها «ایلان ماسک» است. مالک شبکه اجتماعی «ایکس»، بنیان‌گذار و مدیر «اسپیس ‌ایکس» و مدیرعامل و معمار «تسلا» در کمپین انتخاباتی ترامپ بسیار فعال بود
روزنو :

آمریکای ترامپ چگونه خواهد بود؟

دونالد ترامپ در دوران ریاست جمهوری خود نزد فعالان حوزه کسب و کار و فناوری مطرود بود. کمتر فعال سرشناس این حوزه حاضر به حمایت علنی از ترامپ بود. بخشی از آن به دلیل ترس از واکنش جریان رسانه‌ای حاکم که غالبا تحت نفوذ جریان‌های چپ و دموکرات قرار دارد شکل گرفته بود. اما اکنون این رویکرد تغییر کرده و صاحبان بسیاری از کسب و کار‌ها برای نجات از محدودیت‌های اعمال شده از سوی بایدن و احتمالا هریس، از ترامپ حمایت کردند.

 
ماسک در جبهه ترامپ

دونالد ترامپ در میان رهبران فناوری حامیان جدیدی پیدا کرده است که سرآمد آن‌ها «ایلان ماسک» است. مالک شبکه اجتماعی «ایکس»، بنیان‌گذار و مدیر «اسپیس ‌ایکس» و مدیرعامل و معمار «تسلا» در کمپین انتخاباتی ترامپ بسیار فعال بود. پیش از او سرمایه‌گذاران با نفوذ و رهبران جهان فناوری، از جمله «مارک اندرسون»، حامی مالی سابق حزب دموکرات و «بن هوروویتز»، سرمایه‌گذار بزرگ و دوقلوهای «وینکلووس»، بازیگران دنیای ارزهای دیجیتال، از ترامپ حمایت کردند.

 
بهبود حوزه کسب و کار

رهبران حوزه کسب و کار و  فناوری گفته‌اند که نگران مقابله با ارزهای دیجیتال توسط دولت بایدن- هریس و رویکرد دولت آن‌ها نسبت به حوزه کسب و کار هستند. فرمان اجرایی اخیر بایدن که شرکت‌ها را به رعایت استانداردهای دولتی ملزم می‌کرد یکی از دلایل نگرانی این سرمایه‌گذاران بود. به گفته آن‌ها سیاست‌های بد دولت کنونی حالا تهدیدی شماره یک برای موسسات کوچک فناوری است و زمان ایستادن در برابر آن فرا رسیده است. ترامپ می‌گوید مخالف این محدودیت‌ها است.

 
برانگیختن تخیل آمریکایی‌ها

ترامپ در وعده‌های خود در حوزه فنآوری گفته است که تلاش‌هایی را برای ساختن ۱۰ شهر جدید با عنوان «شهرهای آزادی که تخیل امریکایی‌ها را دوباره برانگیزد» رهبری خواهد کرد. ترامپ همچنین سیاست‌های دولت بایدن در خصوص خودروهای الکتریکی را «مرگ صنعت خودروی آمریکا» خوانده و وعده داده که قوانین آژانس حفاظت از محیط زیست را لغو خواهد کرد. این قانون کارخانه‌های خودروسازی را ملزم می‌سازد که تا سال ۲۰۳۲، دو سوم تولیدشان را به خودروهای الکتریکی منحصر کنند.

 

اخراج مجرمان و مهاجران غیرقانونی

برخلاف فعالان حوزه کسب و کار و فناوری، جریان رسانه‌ای و آکادمیک تحت نفوذ گروه‌های چپ و دموکرات، کینه خود از ترامپ را رها نکرده‌اند و برچسب‌های عجیبی به او چسبانده‌اند. مخالفت ترامپ با ورود بی‌ضابطه مهاجران از دلایل این دشمنی است. بحران ورود مهاجران به آمریکا، باعث شده تا ترامپ وعده دهد که از قانون «دشمنان بیگانه» برای اخراج آن‌ها استفاده خواهد کرد. همچنین در پی حمایت‌های دانشجویی یک سال اخیر از فلسطین و حماس ترامپ اعلام کرد در صورت قدرت گرفتن، ویزای افرادی که چنین موضع‌گیری‌هایی داشته باشند را لغو خواهد کرد. 

 
احیای آموزش

طرفداران ترامپ معتقدند آموزش از مهمترین حوزه‌هایی است که تحت نفوذ «مارکسیسم فرهنگی» قرار گرفته است. ترامپ قصد دارد اختیار کلیه کارها و نیازهای آموزشی و پرورشی را به ایالت‌ها بازگرداند، اختیارات والدین را برای انتخاب مدیران مدارس بیشتر کند، حقوق معلمان را افزایش دهد و مشاغلی نظیر «ناظر برابری و تنوع» را حذف کند. او قصد دارد بودجه مدارسی که ایدئولوژی جنسیتی را آموزش می‌دهند را قطع کند و می‌گوید مارکسیست‌ها را از وزارت آموزش کنار می‌گذارد. 

 
علیه سیاست‌های جنسیتی

مخالفت ترامپ با سیاست‌های جنسیتی این گروه‌ها هم باعث تشدید تقابل دو طرف شده است. ترامپ گفته که «من همه سیاست‌های بایدن را که اخته‌سازی شیمیایی و هویت‌یابی جنسیتی کودکان را ترویج می‌کند را لغو می‌کنم و از کنگره می‌خواهم لایحه‌ای را برای من ارسال کند که این اقدامات علیه کودکان را در تمام ۵۰ ایالت ممنوع سازد». او همچنین گفته به آژانس‌های فدرال دستور خواهد داد برنامه‌های خود در خصوص هویت‌یابی جنسی و «ترنسجدرها» را لغو کنند.

 
سیستم قضایی محافظه‌کار

سیستم قضایی امریکا از نقاط قوت حفظ ارزش‌های محافظه‌کارانه جامعه آمریکا محسوب می‌شود که مورد حمله مخالفان قرار گرفته است. ترامپ وعده داده که «دادستان‌های مارکسیست افراطی که آمریکا را نابود می‌کنند» اخراج خواهد کرد. او گفته است وزارت دادگستری را موظف می‌کند تا درباره سانسور آنلاین به سود جریانی خاص تحقیق کند و کمک فدرال به دانشگاه‌هایی که در فعالیت‌های حمایت از اینگونه سانسورها شرکت می‌کنند را تعلیق می‌کند. او همچنین از برنامه‌هایی برای ادامه انتصاب قضات محافظه‌کار خبر داده است. 

 
 حیات جنین یا سقط جنین؟ 

محافظه‌کاران حزب جمهوریخواه می‌گویند که اگر ترامپ دوباره به قدرت برسد، از ممنوعیت سقط جنین در سطح ملی حمایت خواهد کرد. اما ترامپ این ادعا را رد کرده و گفته است که موضوع ممنوعیت یا عدم ممنوعیت سقط جنین، موضوعی است که مردم باید درباره‌اش تصمیم بگیرند. پیش از این هم دیوان عالی آمریکا تصمیم‌گیری درباره مساله حیات جنین و سقط جنین را به ایالت‌ها واگذار کرده بود که با اعتراض فمینیست‌ها و چپ‌ها روبرو شد.

 
لغو سیاست‌های برابری

دونالد ترامپ همچنین گفته است تیمی ویژه ایجاد خواهد کرد تا تمامی سیاست‌های «برابری‌خواهانه» دولت فدرال در دولت بایدن- هریس که برخلاف طبیعت نابرابر زن و مرد هستند را معکوس کند. او اعلام کرده در صورت انتخاب شدن، قوانین مربوطه را لغو و کارکنان استخدام‌ شده برای این مقاصد را اخراج خواهد کرد.  ترامپ می‌گوید احیای ارزش‌های خانواده و جایگاه پدر و مادر باید در صدر اولویت‌ها باشد.

ویژه روز
عکس روز
خبر های روز