به روز شده در: ۰۵ دی ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۵
کد خبر: ۶۶۵۱۹۴
تاریخ انتشار: ۰۹:۲۳ - ۲۶ آذر ۱۴۰۳

تصمیم جدید درباره نرخ کارمزد خدمات بانکی/ کارمزد کارت به کارت چقدر است؟

کارمزدهای بانکی برای اکثر خدمات دریافت می‌شوند و انواع مختلفی دارند؛ اما در دسته‌بندی انواع کارمزد، می‌توان سه دسته کلی تعیین کرد. درواقع، تمام خدمات ارائه‌شده توسط سیستم بانکی را در قالب خدمات الکترونیک؛ خدمات حضوری و تسهیلات بانکی تقسیم کرد.
روزنو :

تصمیم جدید درباره نرخ کارمزد خدمات بانکی/ کارمزد کارت به کارت چقدر است؟

تصمیم گیری درباره نرخ کارمزد خدمات بانکی با تصمیم هیات عالی بانک مرکزی به هیات عامل بانک مرکزی محول شد و بزودی نیز نرخ های جدید تعیین و اعلام می شود.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، هیات عالی بانک مرکزی در نشستی که اخیراً برگزار کرد، تصمیم گیری در خصوص نرخ کارمزد انواع خدمات بانکی متناسب با هزینه‌های تمام شده خدمات را به هیات عامل بانک مرکزی محول کرد.

اقتصادآنلاین نوشت: در جلسه ۱۳ آذرماه هیات عالی بانک مرکزی، گزارش بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، با موضوع "تصمیم گیری در خصوص نرخ کارمزد انواع خدمات بانکی متناسب با هزینه‌های تمام شده خدمات (موضوع بند ۱۱ ماده ۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران) " به انضمام بند ۲ از سیزدهمین جلسه شورای تنظیم گری و نظارت تاریخ ۱۴ آبان ماه امسال و گزارش شماره ۰۳/۲۲۱۱۶۰ تاریخ ۱۱ اذرماه ۱۴۰۳ مطرح شد و مورد بررسی قرار گرفت.

هیات عالی اتخاذ تصمیم در مورد نرخ کارمزد خدمات بانکی متناسب با هزینه تمام شده، شرایط روز وتواتر خدمات موضوع بند ۱۱ ماده ۸ قانون بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران را به هیات عامل تفویض نمود.

همچنین مقرر شد گزارش تصمیمات متخذ شده توسط هیات عامل در این خصوص، در جلسات آتی هیات عالی به اطلاع اعضا رسانده شود.
 

کارمزدهای بانکی برای اکثر خدمات دریافت می‌شوند و انواع مختلفی دارند؛ اما در دسته‌بندی انواع کارمزد، می‌توان سه دسته کلی تعیین کرد. درواقع، تمام خدمات ارائه‌شده توسط سیستم بانکی را در قالب خدمات الکترونیک؛ خدمات حضوری و تسهیلات بانکی تقسیم کرد.

نرخ جدید کارمزدهای بانکی هر سال از سوی بانک مرکزی تعیین و به بانک‌ها ابلاغ می‌شود. بانک‌ها نیز این اختیار را دارند که در شرایط خاص و از مشتریان ویژه، مبلغ کمتری دریافت کنند. براین‌اساس، بانک‌ها و موسسات اعتباری می‌توانند برای مشتریان پرکار خود نهایتا تا ۳۰ درصد، برای افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی مانند بهزیستی و کمیته امداد تا ۱۰۰ درصد و برای شرکت‌های دانش‌بنیان تا ۴۰ درصد مبالغ درج‌شده در جدول ابلاغی را به‌عنوان تخفیف در نظر بگیرند.

گفتنی است، در سال جاری کارمزد صدور انواع کارت الکترونیک ۷۲۰۰ تومان، صدور کارت المثنی قبل انقضا ۱۶ هزار تومان، اعلام مانده حساب ۱۴۴ تومان، اعلام مانده‌حساب و ۱۰ گردش آخر ۲۶۵ تومان،   انتقال وجه پایا ۲۴۰ تا ۳۰۰۰ تومان، صدور کارت هدیه ۳۶۰۰ تومان، ارتباط هر حساب جدید با کارت (پس از صدور کارت) ۲۱۶۰ تومان، تغییر حساب اصلی کارت ۳۶۰۰ تومان، فعال‌سازی حساب‌های راکد، مطالبه‌نشده و تعیین‌تکلیف‌نشده هر حساب ۲۶۴۰ تومان، انتقال و واگذاری سپرده بلندمدت و کوتاه‌مدت ویژه به اشخاص ثالث (بابت هر بار انتقال) ۷۲۰۰ تومان، انسداد و رفع انسداد حساب به درخواست مشتری (همه حساب‌ها) ۳۶۰۰ تومان، تغییر شرایط برداشت / امضا (اشخاص حقیقی) ۲۴۰۰ تومان،   تغییر شرایط برداشت / امضا (اشخاص حقوقی) ۶۰۰۰ تومان، برقراری ارتباط بین حساب‌ها با لحاظ کف و سقف مبلغ، بابت هر نوبت (به‌استثنای تامین وجه چک) برقراری خدمات ۲۴۰۰ و هر بار استفاده ۲۴۰ تومان، صدور رمز جدید، برای انواع کارت‌های بانکی (نقدی، اعتباری و هدیه) در شعبه به درخواست مشتری ۱۲۰۰ تومان، کارت به کارت تا ۱ میلیون تومان ۷۲۰ تومان، کارت به کارت از ۱ تا ۲ میلیون تومان ۱۰۰۰ تومان، کارت به کارت از ۲ تا ۳ میلیون تومان، ۱۲۸۰ تومان، کارت به کارت از ۳ تا ۴ میلیون تومان ۱۵۶۰ تومان، کارت به کارت از ۴ تا ۵ میلیون تومان ۱۸۴۰ تومان، کارت به کارت از ۵ تا ۶ میلیون تومان ۲۱۲۰ تومان، کارت به کارت از ۶ تا ۷ میلیون تومان ۲۴۰۰ تومان، کارت به کارت از ۷ تا ۸ میلیون تومان ۲۶۸۰ تومان، کارت به کارت از ۸ تا ۹ میلیون تومان ۲۹۶۰ تومان و کارت به کارت از ۹ تا ۱۰ میلیون تومان ۳۲۴۰ تومان است.

عکس روز
خبر های روز