به روز شده در: ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۵
کد خبر: ۸۷۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۵ - ۰۹ مرداد ۱۳۹۳

چرا قیمت دل و جگر گران شد؟

شیرازی، نایب رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر تهران از کاهش قیمت دل و جگر در ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: به دلیل کاهش تقاضا قیمت‌ها در ماه رمضان کاهش یافت. 

به گزارش روزنو ، وی افزود: بعد از ماه رمضان قیمت‌ها به روال عادی خود برگشته و قیمت هر کیلو دل و جگر گوسفندی 37 هزار تومان و قیمت هر کیلو دل و جگر گاوی 27 هزار تومان است. 

وی علت این افزایش قیمت را افزایش مشتری پس از ماه مبارک رمضان اعلام کرد. 

شیرازی در ادامه قیمت هر سیخ دل و جگر گوسفندی را 2000 تومان و قیمت هر سیخ دل و جگر گاوی را 1500 تومان اعلام کرد و گفت: البته وزن آن نباید از 25 گرم کمتر باشد. 

نایب رئیس اتحادیه فروشندگان دل و جگر در ادامه افزود: افزایش قیمت برای ماه‌های آینده قابل پیش‌بینی و به کشتار دام بستگی دارد چرا که اگر کشتار کم شود دل و جگر نیز کم و قیمت آن بالا می‌رود. 

وی در ادامه تأکید کرد: واردات گوشت موجب کاهش کشتار دام و در نتیجه افزایش قیمت می‌شود.

منبع: باشگاه خبرنگاران
تصویر روز
خبر های روز